Jomajole ontzorgt

Goede zorg

 

Iedereen wil goed meedraaien in de maatschappij, gehoord worden en zin hebben in het leven, maar helaas lukt dit niet altijd. Gemeenten willen graag hulp bieden, maar weten ook niet altijd een passende oplossing. Deze groep mensen vervalt daardoor vaak in patronen die niet binnen de maatschappij passen en kunnen voor een gemeente zo een blok aan het been worden. En dat is jammer!

 

Goede zorg is daarom heel belangrijk. Zorgkwekerij Jomajole weet dat als geen ander en  richt zich op jeugdigen  en volwassenen, voor wie het door omstandigheden (tijdelijk)moeilijk is om in het reguliere onderwijs/arbeidsproces te functioneren. Ook hulp bij de terugkeer naar school of werk is een mogelijkheid; maar zorgkwekerij Jomajole kan ook een permanente- of een oplossing voor een langere periode bieden.

Geduld en respect

 

Jomajole heeft als doel mensen écht te helpen door goed naar hen te luisteren en hen een goed alternatief te bieden. Wij bieden een gezonde en rustige dagbesteding aan waar iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. We praten met mensen, lachen en huilen. Het mag allemaal. Ons doel is dat iedereen, wie dan ook, zich weer fijn voelt en zich met respect behandeld voelt.

Hulp aan gemeenten.

Zorgkwekerij Jomajole is de laatste jaren steeds groter geworden. Momenteel werken er meer dan 20 mensen die zich dagelijks bezig houden met onze cliënten. Wij hebben ruimte om te groeien en hebben onze top nog lang niet bereikt. Ons doel is om ons steeds verder te ontwikkelen en om een sterke basis te zijn voor gemeenten, maar zeker ook voor onze cliënten. Dit willen wij bereiken door goed naar iedereen te luisteren en daarop te anticiperen.

Bent u benieuwd of Jomajole ook voor uw gemeente iets kan betekenen? Neem eens contact met ons op of kom eens langs.